Et kaninbur bør være stort

Køb et stort kaninbur og indret det rigtigt (foto petworld.dk)

Køb et stort kaninbur og indret det rigtigt (foto petworld.dk)

Kaniner er søde og dejlige, og mange børn er helt skudt i de bløde små pelsdyr. Skal I investere i kaniner, er det utrolig vigtigt, at du vælger det rette bur. Kaniner er fra naturens side skabt til at leve på store naturarealer, hvor de kan springe, grave og bevæge sig frit. Derfor er hovedreglen, at dit kaninbur som udgangspunkt skal være så stort som muligt. Der skal gerne være plads til både leg, hus og tunneller, og det kan kræve noget plads.

Kaniner er desuden flokdyr, så du kan med fordel købe et støre bur til flere kaniner. Du skal blot være opmærksom på, at de er gnavere, og gnavere er kendt for sine potente egenskaber og forplantningsevne. Ønsker du dig ikke flere kaniner, bør du derfor købe af samme køn.

Indret dit kaninbur optimalt

Vælg som sagt et stort bur. Sørg for at bund og sider er af kvalitet, så dine små venner ikke kan lave huller og stikke af. Indret buret som et hyggeligt hjem, hvis du vil være god ved dine kaniner. De skal have masser af hø, som de kan varme og putte sig i. Sådan føler de sig mest trygge. Derudover kan du med fordel købe lidt legetøj til dem, som stimulerer dem, og samtidig gør dem trygge. Fra naturens side er de vant til at bygge huler og grave huller. Derfor skal de have et lukket mørkt hus, hvor de kan gemme sig efter behov, og du kan med fordel give dem en legetunnel, som de kan kravle igennem. Det er underholdende for både dig og dem.

Find et kaninbur her: http://www.petworld.dk/products/kanin–marsvin.aspx

Share
This entry was posted in Kanin and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Et kaninbur bør være stort

  1. Pingback: Et kaninbur skal give din kanin frihed til at bevæge sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *